Get Adobe Flash player


Изображение

PSM3 разкрива hardcore детайли, включващи статове на футболистите и опциите на менюто, които не бяха поместени в 10-те страници на списанието. Според изданието тази информация засяга повече hardcore феновете, отколкото масовата аудитория, а и са стигнали до лимит на разкрития в хартиения преносител, затова тя е публикувана на официалния сайт на PSM3.

PES 2010 Опции на Менюто

Играта, която играхме, беше ограничена, само с възможност за приятелски мачове, но на главното меню се виждаха опциите му:

UEFA Champions League
Exhibition
Master League
Become A Legend
League/Cup
Community
Online
Training
Edit
Gallery
System Settings Exit

Изгледа на менюто прилича на билет за мач или програма за деня – навяваща истинско „фен“ усещане.

Музика

PES 2010 не разполага с лицензирана музика, но както винаги с мелодии в класически PES стил. Жанровете варират между House, Techno, New Rave и Indie.  Един от траковете носеше името New-Rave, Tech Funk.

Когато попитахме Konami Япония как музиката може да се промени, те отговориха просто „Ще има по-голяма вариативност“

Edit позициите на играчите – наклонени стрелки

Когато се опитахме да нагласим позицията на футболистите не успяхме да намерим традиционните 8 стрелки / чрез които задавате на играча предпочитаните посоки на движение/. Вероятно са били премахнати, така тактическия плъзгач става по-мощен. Стрелките бяха объркващи за масовите потребители, а това може да е една от причините за техното премахване. Това, разбира се, са само наши спекулации, затова не бъдете шокирани, ако ги видите все пак в играта – ние не можахме да ги намерим в кода, който ни беше предложен.

Футболистите променят статовете си, когато са на различни позиции по терена

Изображение

Всички играчи имат „top Line“ стат, както и във FIFA , като Gerrard има общ резултат от 96, Torees 80, Аgger 74 и т.н. Не се притеснявайте – традиционните индивидуални статове като short pass acc, dribbling, balance и т.н. са все още видими, но „top line“ статът позволява на новодошлите по-лесна преценка за възможностите на техните играчи.

Когато преместите играч на неудобна за него позиция, то статовете му драстично намаляват / за пример Benayoun има 78 като AMF, 63 като CMF и 47 като DMF/ .Полезни играчи като Gerrard страдат много по-малко, когато са преместени на неудобна позиция, което спомага за покриването на ключови контузени футболисти.

Маркиране на играч/Персолано охраняване

Когато настроите играч да седъ плътно до противников такъв, то имате възможността да сравнявате техните „top line“ статове. Така няма как да направите грешката да сложите дребничък защитник да пази голям нападател. Може да избирате между освободено или стегнато маркиране.

Менюта при „Пауза“

Менюто при „пауза“ има същите опции, както и при PES 2009. Няма промени и на полувремето.

Радост на играчите

Играчите имат по-специфични начини на празнуване, когато отбележат гол. Най-запомнящото се беше, когато видяхме Torres да си смуче палеца.

Опростена процедура при избор на мач

Когато решите да играете срещу друг играч вече няма да е нужно да си местите „падовете“ на двете страни / Home / Away / , както се процедираше при PES 2009. Разбира се, все още имате опцията да си преместите „пада“ от страната на вашия партнъор, за да играете в кооперативни срещи, но това става в менюто на паузата.

Exhibition менюто

Има 3 опции:

Team Select
Stadium
Kick Off!
Game Plan (i.e. where you adjust tactics, players etc)
Uniform

Стрелки на кодициите

Същите са, както винаги. 5 стрелки, започващи от Перфектно състояние ( червена ) до ужасно ( сива ).

Изображение

Очаквайте продължение на превода. Източник PSM3




Публикувай коментар






Архив
април 2024
П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Facebook
Брояч