Get Adobe Flash player

Архиви за категория ‘PES 2008’

Pro Evolution Soccer 2009 in Pro Evoltion Soccer 6
by AntrAcsA

Миналата година по това време изкарах подобен патч , който кара ПЕС 6 да изглежда като ПЕС 2008 поне като менюта , бутони и бекграунди. Мислех темата да и направя добра презентация но нещо ме домързя ,така че ето ви патча :

Съдържание :

  – Нови менюта в стил ПЕС 2009
  – Нови бекграунди в стил ПЕС 2009
  – Нови Лога и Емблеми
  – Нови скорбордс
  – Нов шрифт

Инсталация :

  1. Кликате 2 пъти върху пача ! Избирате директория каде да се разархивира и натискате Instal
  2. Заменяте вашия е_text в папка “ dat „ в директорията на игата с този от rar-a
  3. Импортвате файловете от папката о_text от rar-a във вашия o_text файл в папка dat в директорията на игата с помоща на GGS или DKZ

Снимки :

Адам от WENB :
Е, това е странно. Гледам видео от играта, и се чудя какво става. Сериозно.

Може да съм жесток, но съм учуден от начина по който се представя играта. Точно като миналата година. Същите отбори, опции, и същите неща се изговориха. Билда, който се представя, лесно може да се сравни с PES 2008. Подобренията, за които със Съфф говорехме в нашите статии, изглежда липсват и ни карат да се чудим дали сме играли правилната игра!

Знам, че за някои думите „играхме друг билд“ не са повод за спокойствие, особено след като го казах и миналата година, но за нещастие, го казвам пак. Този път обаче Съфф е с мен, защото и двамата сме с невероятни впечатления от играта, и демото в Лайпцих не прави нищо добро за играта.

Неща като физика на топката изглеждат непроменени, както и движенията на играчите и скоростта на играта, Графиката също трудно може да се каже, че е хубава, и фактът, че играта се представя на същите малки LCD монитори, ползвани миналата година, превръща критиката в лесна опция.

Както казах няколко пъти вече, начинът на представяне не им помага. Трябва да представят физиката на топката и бавният геймплей в целият им блясък. Демото, напревено специално за шоуто, не показва тези неща както трябва и нормално бе критикувано.

Знам че много ще четат и ще са изумени колко сме критични, но това идва от фактът, че имахме добри впечатления от тестването, а всички видеота от шоуто контрастират на казаното. Това ни озадачава, и тревожи мислите на хората. Нещо, за което работехме много бе хората да ни се доверят, а след такова видео, никой не знае дали си е струвало.

Докато аз осъждам шоуто, искам да ви уверя, че PES 2009 е много по-добра игра от това демо. Ако показаното на шоуто ви е харесало, значи цялата игра ще ви се понрави още повече. Тези, които продължават да го критикуват, не ви виня. Както казахме в подкаста, бяхме притеснени как хората ще почнат да критикуват играта само като гледат, защото аз така направих, докато не изиграх един мач. Сигурен съм, че ще разберете какво имаме впредвид, като започнете да играете. Само се надявам Конами да спрат да пускат съдържание, което лесно може да се критикува, и започнат да показват позитивното.

Така трябва да бъде.

Превод Иван Младенов БФЛ Тим

Изображение

BFL PES 2008******* v.1 Release
Изображение

След много премеждия дойде деня за дългоочаквания пач на БФЛ Тим
Pro Evolution Soocer ни поднесе ново осещане, нов стил , ново поколение искуствен интелект
и нови бариери , пред които се изправихме при неговото пачване.
Целта тази година ни беше да предложим наистина добър продукт , дали сме успели вие сами ще прецените.
Това можеби е първия пач на БФЛ ПЕС Тим , в който са правени толкова много промени , дали е за добро или лошо все още незнаем ! Още »

От различни списания до нас достигна информация за PES 2008, която звучи най-малкото интригуващо! Благодарение на различни потребители в международните форуми се докопахме до френската версия на официалното списание на PlayStation. Списанието не показва нови скрийншотове от играта, но дава пикантно инфо за нововъведенията в нея. Още »


Архив
май 2024
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Facebook
Брояч