Get Adobe Flash player

Архиви за категория ‘PES 2013’

На не разбралите, PES 2014 ще има нов енджън ,  в който ще се използват части от новия енджън на Коджима продакшън , Fox Engine . От Конами пуснаха в Интернет пространството и първия трейлър от този нов енджън :

Преди около 2 седмици, от Конами пуснаха за свободно сваляне, първото от двете демо версии на PES 2013

PC DEMO : DOWNLOAD

Потребителите на Xbox 360 и PS3 може да намерят демото съответно в Xbox Live и PSN .

На кратко в демото има шест отбора, 4-ри Европейски, Национални и два клубни от Латинска Америка, участници в Копа Либертадорес

Играят се две полувремена по 5 минути

За повече подробности , свалете демото и се забавлявайте.

Не забравяйте да споделите впечатленията си от играта .

Вчера KONAMI пуснаха дебютния трейлър на Pro Evolution Soccer 2013. Освен видеото, японците публикуваха и подробна информация за най-новото заглавие от поредицата.

 

 

Разработчиците твърдят, че много от новите характеристики, добавки и подобрения са повлияни от обратната връзка с PES феновете, които не спестиха критиките си по отношение на PES 2012. В Twitter например десетки хиляди PES-ъри са споделили мненията си. KONAMI уверяват, че са се поучили от препоръките на играчите и са анализирали всичко – постовете в официалния портал, по различните фен страници в социалните мрежи, гневните мейли и дори YouTube обръщенията.

 

Управлението и анимациите на вратарите, звукът на агитките по стадионите и геймплей баланса били сред най-дискутираните и критикувани аспекти в PES 2012. Това означава, че точно в тях ще видим най-сериозни подобрения когато излезе новата серия.

 

Новите характеристики в PES 2013 са разделени в три основни компонента: PES FullControl, PLayerID и ProActive AI.

 

PES FullControl (PES FC) са нови функции, които придават още по-голям контрол над играчите и топката в PES 2013. Налице е пълна свобода на управление. Pro Evolution Soccer вече представи идеята за свобода на движение, а сега с иновацията “PES FC” разработчиците се опитват да стигнат още по-далеч, добавяйки пълен контрол и над топката.

 

Първо докосване

В PES 2013 играчите ще имат повече прецизни възможности за първо докосване на топката, като например леко копване на топката покрай нападател, за да може той да се изстреля напред. Усвояването на първото докосване винаги е било сред най-важните умения в PES, а в PES 2013 “от първото докосване ще зависи всичко”. Топката ще се поема с бутона R2, като по този начин се отнема от скоростта на паса и се придава контрол, или пък чрез допълнително завъртане се преминава защитник.

 

Manual Passing и Manual Shooting

PES 2013 предлага изцяло независими от компютъра (manual) пасове и за първи път в историята на футболния симулатор – manual shooting! Играчите ще могат сами да определят височината и силата на удар към вратата. При дълго и ниско центриране, докато топката се движи по тревата, играчът, който ще стреля има абсолютния контрол над това къде да разположи удара си. За това са необходими умения и прецизност. Пасовете ще могат да се дават в дълбочина и в свободни пространства, позволявайки на нападателите да наберат скорост без топка и предоставяйки безброй възможности за отбелязване. Отново ръчно ще могат да се правят активни едно-две пасове, като вторият играч ще може да се движи във всички посоки.

 

Дрибъл:

Скоростта, с която играча се движи с топката е по-бавна в сравнение с тази в реалните футболни мачове, но бутонът R2 позволява на геймърите да добавят разнообразни стилове към close control-а на топката. Скоростта на дрибъл може да се променя, а притежателят ѝ може да се завърта на 360 градуса, игнорирайки коженото кълбо. Новата система позволява да се пуска топката в различни посоки и да се спринтира към нея, или пък да се пази с различните методи на владеене докато съотборниците спринтират в свободните пространства наоколо.

 

 

Защита:

Чрез бутоните R2 и X може да бъде забавена противниковата атака, с двойно тапване на X се инициира прецизен по отношение на тайминг сблъсък. Пълният 360-градусов контрол означава, че играчите ще могат да застават на пътя на спринтиращи в свободно пространство нападатели, както и да пресичат пасове. При борбата за топката и сблъсъците с нападатели се обръща специално внимание на физиката на футболистите.

 

Вратари:

Дори вратарите в играта са с подобрен контрол. Пласирането им ще бъде по-прецизно, благодарение на добавения индикатор за сила на удар, хвърлен с ръка. Тази опция създава и нови възможности за контра атаки.

 

Player ID функцията се фокусира върху индивидуалните елементи и движения, които притежава всеки отделен играч.

 

Индивидуалност на играчите

Най-доброто в PES 2013 според KONAMI ще бъде разпознаваемостта на най-добрите играчи чрез приликите им по отношение на умения, стил на дрибъл, движения, които са запазена марка и физическа прилика. Начинът, по който всеки от виртуалните подобия на популярните играчи тича, докосва топката, подготвя се за удар и дори когато празнува след гол, ще бъдат различни и уникални.

 

Индивидуалност при вратарите

Нови стилове на игра са добавени и при вратарите, което ще допълни и тяхната индивидуалност и разпознаваемост. Новите анимации при спасяване и отреагиране целят да се пресъздадат по абсолютно идентичен начин движенията на вратарите в реалния футбол.

 

 

 

ProActive AI обединява контрол и реализъм, с “умни” играчи, които откриват коридори и помагат по всякакъв начин на “звездите” в отбора си.

 

Гейм баланс

Разработчиците са работили заедно с PES феновете, за да премахнат всички нелогични елементи в начина на придвижване на играчите, поемането на топката и начина на отиграване.

 

Тактика

Балансът е подобрен, що се отнася до връзката между защитниците и първата линия, с по-добра организация когато отборите атакуват или се изтеглят. Ще бъде по-сложно да се пробие през защитата, а играчите се адаптират по-бързо към получена или изгубена топка.

 

Подобрени вратари

Подобренията на вратарите са нещото, което феновете на играта искаха най-много. Екипът на KONAMI ни уверява, че е работено здраво за подобряване AI-то на вратарите. Обещани са по-бързи реакции, ефективно излизане от наказателното поле и чистене на топката към безопасни зони.

 

Ако може да се вярва на екипа зад PES 2013, в новата игра ще видим подобрения в онлайн връзката и цялостната атмосфера при мултиплейър сблъсъците.

Приложението myPES ще допринася за комуникацията и връзката между играчите, използващи Facebook,  а аудио ефектите в играта ще бъдат максимално близки до реалните. Целта е играещите да изпитат тръпката по време на важен мач на истински стадион – с цялото напрежение и вълнуваща се тълпа.

 

PES 2013 ще излезе през есента на 2012, а дотогава постепенно ще бъдат обявявани подробности относно новостите в геймплея и графиката. Създаден е официален PES 2013 сайт, на който в скоро време можем да очакваме нови снимки и видео. Интересното е, че сайтът предлага елементи на социална мрежа за феновете на PES от цял свят. Има възможности за дискусии, срещи и организиране.

Източник : 7heplace.com

Вижте снимките във висока резолюция:

PES2013_Screenshot_002 PES2013_Screenshot_003

Архив
май 2024
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Facebook
Брояч