Get Adobe Flash player

Информацията за PES 2009 изтече в IDEF !!

Тези новини и снимки от документ, намерен в интернет вече се появиха в доста форуми, но преди да ги постнем се опитахме да ги разберем напълно. С тези нови „знания“ ние ви представяме новина, за която най-важното е че, най-вероятно е за ПЕС 2009.

Първо снимките, намерени от PSPGEN. Голямо благодаря:

Изображение Изображение

Второ, голямо благодаря на ThomasGOAL от WeArePes за помощта за превеждането както и на Иван Младенов , който я преведе на Български .

Преди да продължим с информацията за играта, малко обяснение какво е IDEF и за кого е. Това е изложение, както се казва на техния официален сайт, предназначен за компании разработващи игри, и доставчици на такива. Това означава никаква преса, никаква медия. Само хората, които купуват игри в големи количества, и ги доставят. Следователно това изложение, което е било от 24 до 26 Юни, не е било ексклузивно за КОНАМИ, а е било за всеки в индустрията.

Сега към документа. Този релийз предоставя информация за играта, предназначена за дистрибуторите, и е била представена няколко дена преди изложението, описвайки какво ще се състои на него. Бърз превод показва 3 важни неща за играта. Това са:

нов представител, много нови стадиони (няколко непускани в игрите досега и няколко ексклузивни), и нов лиценз с ново партнорство (което ще направи бомба в играта и футбола)

Първо, „нов представител“ ясно означава ново лице на обложката. За такъв най-вероятно може да се смята Меси. Информацията за новите стадиони е очаквана след като в ПЕС 2008 стадионите бяха доста малко, но ексклузивни предполага появата на нови стадиони, които не сме виждали досега. И последно, нещо което трябва да вълнува всички, е информацията за новия лиценз.

Съжалявам момчета, но това трябва да е лиценз за ШЛ. Първоначално новината беше луда, но след малко мислене, лесно се стига до извода че точно това може да се появи в новия ПЕС.

Според нещата, случили се в последната седмица, се надяваме на официално становище от Конами съвсем скоро.

Източник : WENB



Публикувай коментар






Архив
април 2024
П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Facebook
Брояч