Get Adobe Flash player

null

Да , звучи странно но е така. В италиански сайт на Конами има публикация  ,която  е заплануван за бъдеща новина свързъна с ПЕС 2010 и нови скрийн шотове от самия геймплей .

Здравейте, аз съм Тору Нагаи – арт-директора на PES Productions през последните 3 години. Опитваме се да достигнем различни ефекти в зависимост от условията на игра.

В началото работихме по подобряването на условията през деня при мъгливо време. По-сложните ефекти като начинът по който цветовете на тревата и времето се отразяват на играчите ще ви даде чувство за по-голям реализъм, както и ще изглежда по-добре. В момента сме фокусирани по подобряването на текстурите на кожата на играчите за да изглеждат по-естествено. Друг аспект върху който работим усилено са сенките. Много по-трудно е от колкото можете да си представите, но е много важно да се направи, тъй като е друг важен елемент за реализма. Вече играчите изглеждат по-жизнени. С нещата, които вече успяхме да направим отборите изглеждат мотивирани по време на игра. Това може да се види и от скрийншота, който сме постнали.

Нека влезем в детайли от техническа гледна точка за цветовете. В PES2009 ние пренаправихме филтър за корекция на цветовете. Нашият продуцент, господин Натсуми, се оплака когато премахнах преди, но съм убеден че с новият играта ще изглежда много по-добре. Направихме атмосфератаи цветовете много по-добри от преди. Ще експериментирам върху различни елементи от цветовете и ефектите. Скоро очаквайте нов пост в блога ми.“

Превод : pes-bg.com

Остава да чакаме !



Един отговор на “Новина от “ Бъдещето “ за графиката на ПЕС 2010”

  • I have to voice my affection for your kindness supporting those who absolutely need help on in this content. Your special commitment to getting the message all over had been incredibly practical and have really enabled people like me to arrive at their pursuits. This warm and friendly instruction can mean a great deal to me and adnoiitdally to my colleagues. Regards; from all of us.

Публикувай коментар






Архив
април 2024
П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Facebook
Брояч