Get Adobe Flash player

null

 

НАПИСАНО ОТ ETIEN   
ВТОРНИК, 02 ЮНИ 2009 16:03
Както вече ви споменахме официалният Pro Evolution Soccer фен сайт, www.Pesfan.comобеща да разкрие интересни материали от PES 2010 в една от вчернашните си статии, потвърждавайки и участието на играта в настоящия E3. Забележителен е фактът, че Pesfan успя напълно да опровергае създалия се скептицизъм и то по блестящ начин. Точно в 19:00 часа българско време(5pm Eng), както бяха обещали, във фен сайта се появи първото видео от играта, нови снимки и есклузивна информация.    

Звездата на Аржентина и Барселона, Лионел Меси, блести в напълно новия трейлър на очакващото се силно заглавие PES 2010, което ще участва в тазгодиншото  Electronic Entertainment Expo (E3) в Los Angeles.Всеки елемент от PES2010 беше трансформиран и подобрен, тъй като Konami се стреми да създаде най-реалистичния съществуващ футболен симулатор. Трейлърът ще бъде показан за първи път през периода 2-4 Юни в Лос Анджелис, проектиран да демонстрира новите зашеметяващи графики от PES 2010. Новият трейлър предоставя до най-малкия детайл големите подобрения и предимства, на които новата игра се радва, както и главните напредъци, показани в действие.

Новият визуален реализъм на PES 2010 сякаш оживява в играта, разполагайки с уникални скин текстури за отделните футболисти, високо детайлно ниво, позволяващо на играещите да забележат вълните по различните екипи, анимираните лица и дори космите по ръцете на футболистите. Новата игра е подсилена с напълно нова динамична система за светлина, в която сенките са представени в реално време, създавайки най-висока степен на реализъм.

В центъра на PES 2010 е изумителния допир до близкия контрол и умения от футбола на най-високо ниво. PES екипът работи върху това да пресъздаде близкия контрол и тактическо доближаване, допълнени от добре обмислени умения и поглед, които са нужни при създаването на пространства и голови възможности. Играещите вече няма да могат да отбелязват елементарни попадения, най-често от еднакви, сходни положения.Любителите на PES вече ще са максимално доближени до реалните футболни измерения

В играта е включена напълно нова система за тактики. Новата ‘Power Gauge’ система предоставя лесен начин за използване на системата с плъзгача, която разполага с няколко категории; до половината за защита и другите за атакуваща игра. Тези категории позволяват на играещия да променя цялостния си начин на игра с лекота. Също да се приспособява към стратегии свързани с подкрепата на играча, който е във владение на топката.

Новото видео се фокусира върху рекламното лице на PES 2010, Меси, който представя новата игра,наслаждавайки се на изключително успешен сезон във FC Barcelona. Все още носещ свежестта от финала на Шампионската лига, най-голямото футболно предизвикателство, Меси е ексклузивно представен в PES 2010. Трейлърът също показва някои от многото индивидуални умения в новата игра, присъщи за специфичните играчи.

Аз съм професионален футболист, но и огромен фен на Pro Evolution Soccer. Очарован съм от това отново да бъда представително лице на едно невероятно футболно заглавие, каквото е PES2010, коментира Меси. Въпреки, че беше успешен, сезонът беше дълъг и труден. Очаквам с нетърпение да усетя PES 2010 преди да започнат истинските неща тази година.

 

 

 

Видеото, разбира се, предизвика и много анализи. Това, което се вижда ясно е, че PES 2010 отново ще разполага с пълните лицензи на Барселона и Ливърпул, вероятно отново няма да разполага с тези на Манчестър Юнайтед, тъй като за противник в представителния мач е избран именно тимът на мърсисайдси, несъответстващ на фона на изминалия финал от Шампионската лига. Засегнати са няколко елементи като защитна линия, ниво на натиск над противниковите футболисти, атакуващият стил, смяната на позициите и чувство за позициониране. Графиката е променена, разполагаща с добри светлинни ефекти, но тепърва предстои да разберем дали в добра или не толкова добра насока



Публикувай коментар






Архив
май 2024
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Facebook
Брояч