Get Adobe Flash player

И Торес на обложката на PES 2010 !
Изображение

Новината за която много хора познаха дойде – Фернандо Торес е втората звезда на обложката на PES 2010! Знае се, че той е голям фен на PES, а товар че е заедно с Лионел Меси на обложката е страхотно! По-надолу ще намерите и геймплей детайли!

Изображение

Фернандо Торес подписва за PES 2010


От Konami Digital Entertainment GmbH обявиха че нападателя на Ливърпул и Испанския национален отбор се присъединява към Лионел Меси като лице на PES 2010.

Торес, на 25, се радва на много успешен сезон в клубно и национално ниво, а сега и се присъединиява към победителя от Шампионската Лига Лионел Меси на корицата на PES 2010. Фернандо Торес е роден в Мадрид през 1984 и помогна на Испания за спечелването на Европейското първенство (под 16) през 2001 като отбелязва единственият гол в мача срещу Франция. Неговото темпo и умение привлече отбора на Атлетико Мадрид още когато е бил на 11 години. Първият си мач при мъжете е направил на 17 години, като е отбелязал общо 82 гола в 214 срещи за испанския клуб. Това бе забелязано от Ливърпул и срещу £26 милиона през 2007 преминава при мърсисайдци. Той продължава доброто си представяне и в новия клуб, като вече е незаменима част от националния си отбор. Торес изигра важна роля през Евро 2008, след като отново отбеляза единственият гол във финалния мач, този път срещу Германия.
„Всички знаят че когато става дума за футболен симулатор, футболните игри на KONAMI са много по-реалистичните от конкуренцията,“ коментира Торес. „Новата игра изглежда невероятно и нямам търпение да се видя в действие в PES 2010.“ „Фернандо Торес смята че е сред най-добрите нападатели в играта,“ добавя Джон Мърфи, Лидер на PES European Team. „Той e пример за всичко, което е добро в модерния футбол, показвайки темпо, умение и поглед на играта – 3те елемента, които играят много важна роля в PES 2010 като футболен симулатор.“

В добавка KONAMI също така обявяват и нови геймплей елементи:



  • Повишен Реализъм: В PES 2010 получавате футбол с темпо на игра, играна на най-високо ниво. Подаванията в триъгълник и тичането без топка са ключови в преодоляването на противника, въздействащо на футболиста да използва силата на своите партнъори за създаване на голови възможности. Вече „Леките,Лесните“ голове не съществуват, като прецизната игра, очаквана от добрите играчи, ще направи разликата.



  • Отличителни черти на играчите: Ключовите умения на много футболисти са озаглавени с имена, позволяващи на играчите да ги включат в своята стратегия на игра. Например звездата от обложката Торес е познат със своето умение да получава пасове в зоната на пеналта, а и да разпределя топката на съотборниците си в удобна за гол ситуация. Заради тези си качества той носи етикет на „Лисица в пеналта“ и “ Създател на голове“, вкарвайки и създавайки опасни положения. Отличителните черни на играчите са по-добре изразени чрез тези имена.



  • Мигновено сменяне на тактики: Мигновено сменяне на тактики: Konami вече разкри своята нова тактическа бар система , свързана с атакуващите и защитните елементи в PES 2010, но сега може да разкрие и допълнителна информация. Всеки отбор има свои уникални настройки, съвпадащи със стила им на игра в реалния живот. Например Торес в Ливерпул ще даде нов живот и енергия на изтънчената игра на клуба и ефективност в атаката. Отборът пресира още от халфовата линия, разполага със силна защитна линия и широчина по терена. В атака обикновените настройки подкрепят широки атаки, по крилата, и идеята играчите да се предвижват зад гърба на противниковата защита. Играчите могат да пускат бара мигновено по време на мач, за да приспособят своя отбор, засилвайки защитата или атаките.



  • Мастър Лига: Мастър лигата вече разполага с правата на Шампионската лига и Лига Европа, предлагаща на играчите пълен сезон на игра. Ако имате успех в Мастър лигата ще може да се класирате за тези турнири. Ако се състезавате на европейската сцена ще имате възможността да привличате по-силни играчи, като за целта има трансферни сделки и договори, които вече са по-реални.

  • Commentary: PES 2010 събира Jon Champion и Mark Lawrenson на виртуалния пулт, но по-качествено от всякога. Коментарите вече са по-свързани със случващото се на терена, като те включват характеристики за футболистите, футболна история и анализи



превод: Napster & Etien, Pes-bg Team

null
null



Публикувай коментар






Архив
май 2024
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Facebook
Брояч