Get Adobe Flash player

Първата новина, касаеща Master League е обявена от KONAMI.

Новите опции тепъва ще се дискутират, например по-разширените мениджърски елементи, спонсорство (с истински валути) и юношески отбор.

PES 2010 – Master League

Разширени мениджърски елементи, финанси и юношески отбори.

ml01

Konami Digital Entertainment GmbH са постигнали големи промени в Master League секцията от от предстоящия PES 2010. Master League режимът се е доказал като един от ключовите елементи в PES/WE сериите и PES 2010 ще представи много нови елементи, които ще подобрят значително реализма и ще ви задържат по-дълго време.


ml02

Избирайки опцията Master League от менюто, играчите ще имат на разположение три главни менюта: „Club House“, „Stadium Walk“ и „Office“. Всяко едно от тези менюта е представено в кръгов интерфейс и представлява различните аспекти в обновеният режим, като мениджърската роля, като „Club House“ се ползва за тактики и мачове. „Stadium Walk“ е за главните настройки на играта, а „Office“ e за скаути, трансфери, договори със спонсори и други.

ml05

Менютата са лесни за навигация, с лекота се сменя между три различни менюта. „Club House“ представлява новата опция за юношески отбор, който играе редом с първия отбор. Докато прогресирате в играта ще можете да използвате някой от младежкия отбор който се развива добре, като преди това може да се инвестира в него за по-добро развитие. Също така повечето юноши на големите отбори ще са истински играчи, а не измислени.

ml03

В „Office“ менюто ще можете да правите всички трансфери и финансови сделки. Истинска валута ще се ползва в PES 2010, като ще можете да ги сменяте. За спонсорство вече ще се преговаря, като парите спечелени от сделките можете да инвестирате в първия и младежкия отбор. Резултатите на терена определят много неща, като например и фен клубовете също участват в ‘барометъра’ на успеха на клуба.

ml04

Информацията е много обещаваща, като определено Konami наистина са създали по-добър и развит Master League режим в PES 2010. За сега е малко инфото за любимият ни режим на игра, но можем да очакваме още много неща да бъдат обявени!

Превод : pes-bg.com



Един отговор на “Информация за новата Master League в PES 2010!”

  • TWN:

    MNOGO VZJNO E VUV MASTER LEAUGUE KOLKO SEZONA SE IGRAE.DANE PAK 8 SEZONA.TOVA E TVURDE MALKO.PONE DA SA 30 SEZONA!!! SLUGLANI LI STE S MEN

Публикувай коментар






Архив
май 2024
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Facebook
Брояч