Get Adobe Flash player

Продуцент Shingo „Seabass“ Takatsuka намекна в интрвю за един от големите японски гейм сайтовеandriasang, за големи промени , които ще бъдат направени в новото издание на играта.

Winning Eleven се подвизава на PS3 и Xbox 360 вече няколко години. Но изглежда, че сме получавали само част от нещата, които ще се появат в серията за вбъдеще.

В интервю за последния брой на „Famitsu“, създателят на серията Шинго „Сийбас“ Такатсука цитира критиките, понесени от WE през годините, в частност в Европа, и обещава тази година WE да получи подобрения с много нива над предните.

Те ще се състоят както и в графичен аспект, така и в геймплея. Игрите Winning Eleven до сега са били само продължения на „Famicom“ ерата, казва Сийбас. Играчите бяха доволни през годините на PS2, но сега е нужно екипът да промени основните си идеи и виждания към нещо по-подходящо за конзолите от ново поколение.

Сийбас не е споменал подробности какви точно промени да очакваме, но е казал, че областта, в която най-силно се проявяват те, е връзката между изкуствения интелект и движенията на играчите.

Промените ще имат ефект върху начина, по който играта бива управлявана, казва Сийбас. До сега от екипа са имали „Famicom“-подобната идея, че добрият контрол значи бързо движение. Но не е толкова просто. Конкретно на новия хардуеър, този начин на мислене ще доведе до това, че футболистите ще са прекалено бързи. Някои играчи от Европа всъщност се оплакват, че в момента темпото на играта е твърде бързо. От друга страна, някои играчи изглежда харесват по-бързата скорост. Екипът ще има предвид балансирането на играта.

Въпреки всички промени, Такатсука казва да очакваме новия Winning Eleven между ноември и декември тази година. Играта до момента е на 30% завършена.

Превод : Rumbata

Източник : ТУК !!



Публикувай коментар






Архив
май 2024
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Facebook
Брояч