Get Adobe Flash player


Адам от WENB :
Е, това е странно. Гледам видео от играта, и се чудя какво става. Сериозно.

Може да съм жесток, но съм учуден от начина по който се представя играта. Точно като миналата година. Същите отбори, опции, и същите неща се изговориха. Билда, който се представя, лесно може да се сравни с PES 2008. Подобренията, за които със Съфф говорехме в нашите статии, изглежда липсват и ни карат да се чудим дали сме играли правилната игра!

Знам, че за някои думите „играхме друг билд“ не са повод за спокойствие, особено след като го казах и миналата година, но за нещастие, го казвам пак. Този път обаче Съфф е с мен, защото и двамата сме с невероятни впечатления от играта, и демото в Лайпцих не прави нищо добро за играта.

Неща като физика на топката изглеждат непроменени, както и движенията на играчите и скоростта на играта, Графиката също трудно може да се каже, че е хубава, и фактът, че играта се представя на същите малки LCD монитори, ползвани миналата година, превръща критиката в лесна опция.

Както казах няколко пъти вече, начинът на представяне не им помага. Трябва да представят физиката на топката и бавният геймплей в целият им блясък. Демото, напревено специално за шоуто, не показва тези неща както трябва и нормално бе критикувано.

Знам че много ще четат и ще са изумени колко сме критични, но това идва от фактът, че имахме добри впечатления от тестването, а всички видеота от шоуто контрастират на казаното. Това ни озадачава, и тревожи мислите на хората. Нещо, за което работехме много бе хората да ни се доверят, а след такова видео, никой не знае дали си е струвало.

Докато аз осъждам шоуто, искам да ви уверя, че PES 2009 е много по-добра игра от това демо. Ако показаното на шоуто ви е харесало, значи цялата игра ще ви се понрави още повече. Тези, които продължават да го критикуват, не ви виня. Както казахме в подкаста, бяхме притеснени как хората ще почнат да критикуват играта само като гледат, защото аз така направих, докато не изиграх един мач. Сигурен съм, че ще разберете какво имаме впредвид, като започнете да играете. Само се надявам Конами да спрат да пускат съдържание, което лесно може да се критикува, и започнат да показват позитивното.

Така трябва да бъде.

Превод Иван Младенов БФЛ ТимПубликувай коментар


Архив
юли 2020
П В С Ч П С Н
« май    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Facebook
Брояч