Get Adobe Flash player

Конами пусна нова информация с повече детайли около дългоочаквания PES 2008, който ще излезе през октомври за PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD, PlayStation®2, PSP® (PlayStation®Portable) и Nintendo DS.
След обявяването на Кристиано Роналдо за новото лице на играта за Европа, Конами разшири кръга от официално лицензирани национални и клубни отбори в играта. В PES 2008 ще се радваме на напълно лицензираните тимове на Бразилия, Португалия, Гърция, Шотландия и Ирландия. Сред клубните отбори новите попадения са английските Нюкасъл и Тотнъм, както и Андерлехт, ХИК Хелзинки, ИФК Гьотеборг, Панатинайкос Атина, Спартак Москва, Фенербахче, Динамо Загреб и ФК Базел.
Новолицензираните клубни отбори, заедно с прибавените в миналите издания лицензирани първенства – Лига 1, Серия А, Ередивизие, Примера – и отбори – Ювентус, Селтик, Порто и др., изразяват старанието на КОНАМИ да прибавят всички по-изявени отбори в света в своята разработка, считана от мнозина за най-реалистичната футболна игра някога. Така новият PES 2008 ще разполага с над 250 тима и повече от 3 000 играчи.
PES 2008 ще отбележи истински скок в еволюцията на сериите – скок в следващото поколение PES игри. Изцяло новата система за изкуствен интелект Teamvision, създадена да се следи в детайл действията на играча и така компютърният опонент да реагира подобаващо, вече ще изключва възможността играчът да използва еднотипни методи и ще го кара да прибягва все повече до импровизация ако иска въобще да застраши противниковата врата. В геймплея са вкарани и нови статични положения – вече ще можете да избирате кои играчи да засичат центриранията от корнер или фаул или пък да прекроявате състава и броя на играчите в защитните стени при пряк свободни удари. Заедно със значителното подобрение на графиката, режима на редакция на играта и прословутата Мастър лига, PES 2008 отсега се очертава като лидер сред футболните заглавия наесен.
„Благодарение на неуморния си труд, КОНАМИ успя да включи много отбори в списъка с лицензите си и това е голяма стъпка напред в този аспект“, коментира Джон Мърфи, шеф на екипа на КОНАМИ, отговорен за разработката на PES. „Вслушваме се внимателно в желанията на хората и се надяваме подобренията в новата ни игра да изстрелят нагоре репутацията на PES 2008 и сред хардкор-феновете, и сред тези, които за първи път се докосват до футболна игра.“



Публикувай коментар






Архив
май 2024
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Facebook
Брояч